Politica de livrare

Modalitate de intrare în posesia serviciilor: după efectuarea plății (pentru Anunțurile Plătite) și confirmarea primirii, anunțul dvs. va fi afișat în rubrica Anunțuri recomandate.
Anunțul va fi afișat pe website în decurs de 24 ore de la data confirmării plății.
In emailul primit de Utilizator, în care se confirma publicarea anunțului pe Portalul Garsoniera.ro, sunt menționate datele persoanei fizice sau juridice, conform cărora se va emite factura fiscala. Utilizatorul are posibilitatea modificării acestor date, dacă nu sunt complete sau sunt incorecte, atât din contul lui de pe Portalul Garsoniera.ro.ro, cat și direct din acel email, dar doar în intervalul a 24 de ore de la primirea emailului.
Ulterior emiterii facturii fiscale, nu mai sunt acceptate solicitări de modificare/stornare a facturii emise.
Anunțurile Utilizatorilor care încă nu au completat datele necesare generării facturii fiscale (nume, prenume, județ, localitate/sector, strada, număr, bloc, apt) sunt marcate ca și inactive și se vor afișa pe Portalul Garsoniera doar ulterior salvării acestor date, fără a pierde nimic din intervalul de promovare achiziționat.
Durata de valabilitate a anunțului începe imediat ce anunțul a fost afișat în rubrica Anunțuri recomandate în site.
Utilizatorul poate plasa anunturi in sectiunea publica a Portalului Garsoniera.ro doar daca este inregistrat si a achitat contravaloarea Serviciului de inserare anunt. Perioada de aparitie al anuntului este de 3 luni. In momentul expirării Utilizatorul va primi un email prin care este intrebat daca doreste prelungirea anuntului.Orice confirmare a utilizatorului prin apasarea butonul DA din email, va prelungi valabilitatea anuntului cu inca 3 luni de zile Daca Utilizatorul nu confirma prelungirea aparitiei anuntului, se considera tacit ca nu mai este valabil si acesta va expira si va fi eliminat de la afisarea din Platforma Garsoniera.ro, nemaiputand fi reactivat gratuit.
Dupa inregistrarea confirmarii platii, Utilizatorul va primi un email de activare a anuntului pe adresa de email de inregistrare.
Termenii si Conditiile pentru utilizarea secțiunii publice și Lista de preturi a Platformei Garsoniera.ro pentru utilizarea secțiunii publice a Platformei Garsoniera.ro aplicabila în fiecare caz la data inserării sau a prelungirii valabilității anunțului vor fi determinante în ceea ce privește conținutul contractului și prețul anunțului.
Modificarile si stergerea continutului unui anunt sunt gratuite si pot fi efectuate de ori cate ori este nevoie.
In cazul in care un anunt este sters de Utilizator, nu se acorda nicio rambursare a sumei deja platite si nu se va mai afisa pe Platforma Garsoniera.ro.  Anuntul poate fi pornit doar in intervalul perioadei platite si va fi afisat pe Platforma Garsoniera.ro, pana la expirarea perioadei platite initial.