Politica de retur

In caz de denunțare unilaterala din partea Clientului, SC APARTAMENTE ONLINE SRL este cea care va avea obligația de a verifica îndeplinirea condițiilor denunțării, precum și de a verifica îndeplinirea condițiilor de rambursare a prețului plătit către Utilizator pentru afișarea în lista de anunțuri recomandate.
Daca anunțul a fost afișat pe site Garsoniera.ro, returul nu va fi posibil decât în cazul în care au trecut mai puțin de 2 ore de afișare.
Anunțul va fi afișat pe website în decurs de 24 ore de la data confirmării plății.
In emailul primit de Utilizator, în care se confirma publicarea anunțului pe Portalul Garsoniera.ro, sunt menționate datele persoanei fizice sau juridice, conform cărora se va emite factura fiscala. Utilizatorul are posibilitatea modificării acestor date, dacă nu sunt complete sau sunt incorecte, atât din contul lui de pe Portalul Garsoniera.ro.ro, cat și direct din acel email, dar doar în intervalul a 24 de ore de la primirea emailului.
Ulterior emiterii facturii fiscale, nu mai sunt acceptate solicitări de modificare/stornare a facturii emise.
Anunțurile Utilizatorilor care încă nu au completat datele necesare generării facturii fiscale (nume, prenume, județ, localitate/sector, strada, număr, bloc, apt) sunt marcate ca și inactive și se vor afișa pe portalul Garsoniera.ro doar ulterior salvării acestor date, fără a pierde nimic din intervalul de promovare achiziționat.